Soul searching
Waar ga jij van stralen?
Wie ben jij, zonder alle aangeleerde regels en "moetjes"
Leef je voluit?
Wat houdt je tegen?
We maken een reis, naar JOU! Ik begeleid je, zodat jij zo dicht mogelijk bij je eigen wensen en dromen kan komen, want ze zitten natuurlijk allemaal in jou! Soms heb je een duwtje in de rug, een rake vraag of ondersteuning nodig om hier goed bij te kunnen komen. Dat maakt vaak een wereld van verschil. Door met mijn volle aandacht bij jou aanwezig te zijn en heldere vragen te stellen, komen we samen tot de kern.
Energy training
Ik zal  mijn opgedane kennis op het gebied van beweging en voeding aan je doorgeven. Deze training zorgt voor sprankelende energie, voelbare verbetering in conditie en kracht. En een algeheel goed gevoel.
Door voeding en beweging kan je ontzettend veel doen aan je levensenergie, je kan deze een flinke boost geven en zo je leven een stuk aangenamer maken.
In deze tijd waar stress ons om de oren slaat en je op elke hoek van de straat een vette hap kan halen, is het hard nodig hier extra aandacht aan te besteden. Dit doen we samen! Time for change.
Free your voice
Stembevrijding, een begrip wat nog niet veel mensen kennen, maar een geheime schat die nog ontdekt moet worden. Alleen het woord al kan je raken. Want wie wil er nou niet bevrijdt zijn/worden!
 Stembevrijding heeft veel met het uiten en delen van je gevoel te maken, je doet dit dmv van je stem. Je gaat naar binnen en kijkt hoort of voelt wat zich daar afspeelt en geeft er klank aan.

Dit kan in een persoonlijke sessie (jij en ik) of in een workshop (meerdere deelnemers) 

Hoe kwam het?
Ik was op zoek naar iets nieuws en toen was daar ineens Stembevrijding!! Bij het lezen van de omschrijving kreeg ik kippenvel en wist: dit ga ik doen! En zo geschiedde. Nadat ik zelf 2 jaar de diepte in ben gegaan tot aan het puntje van mijn tenen en verder, sta ik hier nu met open armen om dit pareltje door te geven aan.... JOU (wellicht 😉)