Augustus wat ben je leuk!

Augustus wat ben je leuk!

Het feest houdt niet op! Nadat ik 2 weken keeper of the heartspace bij Tijdloos ben geweest toen Daniëlle HeartFire en Jeroen op vakantie waren. (Daar waar een week een jaar leek en twee weken een sec) Ben ik nu weer in mijn aller aller liefste boshuisje en zit ik mij ontzettend te verheugen op de aankomende 2 weken, waar ik namelijk ga ontwaken in de LIEFDE bij Eigentijdse Jongeren Zomerfestival 2020. Ik geef daar een workshop genaamd: AFSTEMMEN, waarin we met stem en beweging dieper contact met onszelf en anderen kunnen gaan maken. De week daarop ga ik op pad met Kennia en haar Intuitive Sisterhood weekend daar geef ik de workshop: Sisters, chant & dans waar we spelen met water en vuur en de stem connecten met de vrouwlijke energie.
Check it out, misschien zijn er nog plekjes vrij!

Ik zei het toch….. AUGUSTUS wat ben je LEUK 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment